public.entry.region.yldine_piirkond_tallinn

Tallinn

Restoran Kolm Sibulat

White Guide Nordic

Kolm Sibulat on koht, mis asub täpselt fast ja slow food’i vahepeal. Meie köök on nagu sibul ise: seest siiru-viiruline ja pealt kullakarvaline. Toidud on üllatavad, maitseküllased ja alati iseloomuga.

Menüüst leiab nii tuttavaid lemmikuid uues võtmes kui ka põnevaid üllatajaid. Inspiratsiooni ammutame nii eri maade köökidest kui ka kodustest maitsetest, luues roogi, mis on ühtaegu tuttavad, ent samas uudsed. Restorani tõeliseks täheks on kujunenud meie ramen. Idee sai alguse Amsterdamis ramen’i valmistamise kursusel ning koostöös Koksvere Veski öko-maheteraviljaga sündis meie oma retsept. Nii on ramen kasvanud meie jaoks südamega loodud roaks, mis ühendab Eesti tooraine ja Aasia mõjutused üheks eriliseks maitseelamuseks.

Joogikaardilt leiab valiku Eesti tootjate käsitöölimonaade ja kohalike pruulikodade õllesid. Veinikaardiga püüame jääda Euroopa piiridesse, et hoida väiksemat CO₂ jalajälge ning pakkuda samas kvaliteetset ja läbimõeldud valikut, mis toetab meie köögi maitseid.

public.entry.region.yldine_piirkond_tallinn

Tallinn

Lahtiolekuajad

Aastaringselt

E-R11:30 - 23:00

L13:00 - 23:00

Asukoht

Maakri tn 19/1, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond